Állás - munka alias Személyzeti Kantin

Ezen a helyen megtalálsz mindent ami egy "személyzetis" vagy ha úgy tetszik "HR-es" fejében megfordul. Legyen az munka vagy akár magánélet, öröm vagy bánat, apró vagy mindent elsöprő gondolat. A szórakozás mellett, szakmai dolgokról is esik szó, melyben kifecsegjük műhelytitkainkat...

Tetszik?

avagy a személyzeti kantin

2009.09.01. 09:00 bezzegszilvia

Damjanovich Nebojsa forrószékben

Címkék: web2.0 vállalat tanácsadó kerekasztal szervezetfejlesztés forrószék

Egyre több vállalat él párhuzamosan az online és az offline reklámozás lehetőségével, hogy a minél nagyobb arányban érje el a célpiacot. - olvasható Damjanovich Nebojsa által készített tanulmányban.

Az tapasztalható, az offline média helyét egyre jobban az online oldal veszi át.  Már nem az a cél, hogy minél többen ismerjék a vállalatot és annak termékeit-szolgáltatásait, hanem az, a kampányok által a potenciális ügyfeleket érjék el.

Ezek tudatosítása és alkalmazása elengedhetetlen ahhoz, hogy egy piaci szereplő megőrizze, avagy elnyerje az áhított "piacvezető" posztot. Ez a vállalatok részéről teljesen más alkalmazkodást kíván meg. Az online világba lépés szervezeti kihívásokkal jár, hiszen megváltozik a kereskedelem dinamikája, a termékek forgási sebessége, az informatikai rendszernek kezelnie kell az online eladásokat is a raktárból, az ügyfélszolgálatra több ember kell, az elemzéshez más gondolkodásra van szükség, a marketing osztálynak teljesen új szemléletet kell vennie.

Vannak, akik már felismerték az online marketing jelentőségét, mivel én, mint fejvadász számos pozícióban egyre több olyan megkeresést kapok, aminek a hátterében online indok áll.

Felteszem mégis a kérdést: mennyire vannak erre felkészülve a szervezeti változ(tat)ásokra a cégek? A KKV-es vállalatok hány százaléka ismerte fel az online marketing jelentőségét és fontosságát? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a 2009.09.02-án 19,00 órakor kezdődő élő forroszók beszélgetésen, melynek vendége Damjanovich Nebojsa.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allas-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr991352304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása