Állás - munka alias Személyzeti Kantin

Ezen a helyen megtalálsz mindent ami egy "személyzetis" vagy ha úgy tetszik "HR-es" fejében megfordul. Legyen az munka vagy akár magánélet, öröm vagy bánat, apró vagy mindent elsöprő gondolat. A szórakozás mellett, szakmai dolgokról is esik szó, melyben kifecsegjük műhelytitkainkat...

Tetszik?

avagy a személyzeti kantin

2009.11.16. 12:15 Bezzeg Szilvia

Hogyan tartsuk meg a kulcsembereinket?

Címkék: konferencia hr coach kulcsember

Kiből lesz kulcsember? Mi alapján válik ily mértékben meghatározóvá egy pozíció? Munkakör vagy személy függvénye e tisztség? Minden kulcspozícióban kulcsember dolgozik? Minden vezető kulcsember vagy minden kulcsember vezető? - merülhetnek fel a kérdések az olvasóban. 


 

Minden vállalatnál megvannak azok a kulcsfontosságú pozíciók, melyeknél elengedhetetlen hogy a megfelelő kulcsember töltse azt be. A megfelelő embert a megfelelő helyre elv minden pozíciónál érvényes. Ez esetben kiemelt hangsúlyt kap, lévén, a kulcsember hiányában mind rövid, mind hosszútávon nem lesz képes gördülékenyen és eredményesen működni a vállalat. A kulcsembernek neve van a szakmában. Ha munkahelyet vált, arról a versenytársak is értesülnek. A korábbi cég brandjét csökkenheti, míg az új vállalat hírnevét emelheti a szakember váltása. Egy szervezet számára a kulcsemberek beazonosítása mellett azok megtartása legalább annyira fontos.

 

 

Hogyan lehet megtartani a kulcsembereket? A válság arra eszköz, hogy egy cég lojálisabbá tegye a szakembereit, vagy azt segíti elő, hogy nyitottabb szemmel járjanak az emberek?
 

Ezekre a kérdésekre is választ kap az, aki a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége által 2009. november 18-án megrendezésre kerülő HR Konferenciára ellátogat, ahol átadásra fog kerülni a HR Oscar díj is.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allas-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr951528659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása