Állás - munka alias Személyzeti Kantin

Ezen a helyen megtalálsz mindent ami egy "személyzetis" vagy ha úgy tetszik "HR-es" fejében megfordul. Legyen az munka vagy akár magánélet, öröm vagy bánat, apró vagy mindent elsöprő gondolat. A szórakozás mellett, szakmai dolgokról is esik szó, melyben kifecsegjük műhelytitkainkat...

Tetszik?

avagy a személyzeti kantin

2009.08.03. 09:00 bezzegszilvia

Blog a fizetett „láblógatásról”

Címkék: vállalat munkavállaló munkaidő szervezetfejlesztés

Képzelj el egy helyet, melyet fák öveznek, a nap sugarai áttörnek a fák ágain és simogatják az arcodat, miközben kellemes szellő fúj. Az asztalon a hideg ásványvíztől gyöngyözik a pohár. Mindezt munkaidőben. Barátaid helyett kollégáid vesznek körül, s munkáról, feladatokról cseréltek eszmét. Hatékony brainstorming (ötletbörze) egy nem hétköznapi helyen. 


A napokban volt szerencsém részese lenni eme ötletbörzének. Ilyenkor mindig megállapítom: jó helyen vagyok! :-) Pincelátogatással és borkóstolással egybekötött hosszú hétvége. Hát nem csábító? Hamar meg is bukott az „estig nincs több bor” elv! Leszögezem: mi igenis dolgoztunk! Méghozzá sokkal lelkesebben, mint máskor. Poén és nevetés is belefért, s a célt, amiért ott voltunk, elértük.

Az eredményességhez hozzájárult a megszokott környezetből való kimozdulás, a természet varázsa, s az olyan zavaró tényezők nélkülözése, mint a telefon csörgése, a vendégek/ügyfelek érkezése, a soron következő tárgyalásra való felkészülés.

 

Ha nem jönnek a gondolatok, esetleg kedvetlenek a munkatársak, próbáljátok ki ezt módszert! Alkalom mindig van ;)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allas-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr101279448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása