Állás - munka alias Személyzeti Kantin

Ezen a helyen megtalálsz mindent ami egy "személyzetis" vagy ha úgy tetszik "HR-es" fejében megfordul. Legyen az munka vagy akár magánélet, öröm vagy bánat, apró vagy mindent elsöprő gondolat. A szórakozás mellett, szakmai dolgokról is esik szó, melyben kifecsegjük műhelytitkainkat...

Tetszik?

avagy a személyzeti kantin

2011.03.18. 13:33 Bezzeg Szilvia

Personal Branding - A márka én vagyok!

Címkék: önismeret personal branding személyes márka

Mit gondolnak rólad mások? Mi tesz téged egyedivé? Vajon amit te gondolsz magadról, az megegyezik azzal, amit mások gondolnak rólad? Szeretnél kiemelkedni a versenytársaid közül? Arra vágysz, hogy szakterületeden véleményvezér lehess? Mi a te márkád (personal branded)?

 

Foglalkoztatnak ezek a kérdések? Esetleg már elkezdtél azon dolgozni, hogy felépítsd a saját márkádat, de elakadtál? Szeretnél segítséget, ötletet kapni ahhoz, hogy a personal branded valóban jó legyen?

A személyes márka felépítéséhez segítséget kaphatsz A márka én vagyok!Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről konferencián. 

 

Személyes márkája mindenkinek van. Igen, neked is. A personal brand egy kép rólunk, ami megjelenik másokban, ha rólunk beszélnek vagy ránk gondolnak. Azt, hogy milyen kép alakul ki rólunk másokban, tudatosan lehet befolyásolni. Ehhez fel kell építeni egy stratégiát, ami nagyon röviden arról szól, hol tartasz most, hová szeretnél eljutni, kikkel kell kapcsolatba lépned, milyen online felületeket érdemes használnod és legfőképp, mit és hogyan kell magadról kommunikálnod.

 

 

 

 

A personal braning alapja az önismeret. Reális önképre szükség van ahhoz, hogy képesek legyünk változni, változtatni.

Te mersz változtatni? 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allas-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr432749854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása